Puzzle Personalizat din Lemn pentru Absolvire 2024 Grosime 2.5mm

19,00 Lei TVA inclus
 
Celebrează momentul special al absolvirii cu un cadou unic și memorabil!
Puzzle-ul nostru personalizat, din lemn, este alegerea ideală pentru a marca această realizare importantă.
Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest puzzle oferă durabilitate și o estetică deosebită.

Caracteristici:
Material Premium: Realizat din lemn de calitate superioară, puzzle-ul este robust și rezistent, perfect pentru a fi păstrat ca amintire de-a lungul anilor.
Personalizare UV: Tehnologia de printare UV permite personalizarea detaliată și vibrantă a puzzle-ului. Adaugă numele absolventului, data absolvirii sau un mesaj special pentru a face acest cadou cu adevărat unic.
Dimensiune Ideală: Cu o dimensiune maximă de A5, puzzle-ul este suficient de compact pentru a fi afișat pe un birou sau pe o etajeră, dar suficient de mare pentru a impresiona prin detaliile sale.
Design Atrăgător: Personalizarea și designul elegant fac din acest puzzle un obiect de decor deosebit, care va fi apreciat și admirat de toți cei care îl văd.
Cadou Memorabil: Fie că este pentru un prieten, un membru al familiei sau un coleg, acest puzzle personalizat este un mod minunat de a le arăta cât de mult îi apreciezi și le recunoști succesul.

De ce să alegi puzzle-ul nostru personalizat din lemn pentru absolvire 2024?
Amintiri de Durată: Personalizarea atentă și materialele de calitate asigură că acest cadou va fi păstrat și apreciat ani de zile.
Unicitate: Fiecare puzzle este personalizat conform dorințelor tale, garantând un cadou cu adevărat unic și special.
Versatilitate: Ideal pentru a fi oferit atât fetelor cât și băieților, acest puzzle este perfect pentru orice absolvent.

Dimensiuni:
10x10 cm - 19 lei
A5 - 29 lei


Designul se poate modifica la cerere prin: text, culori, iconițe sau poți trimite chiar propriul design (.PDF) dupa plasarea comenzii, pe comenzi@sory.ro! Comandă acum puzzle-ul personalizat din lemn pentru absolvire 2024 și transformă acest moment important într-o amintire de neuitat!

  • Vezi aici și restul Cadourilor de Absolvire!
  • Livrare prin curier rapid in orasele:
    Adjud Aiud Alba Iulia Alexandria Arad Bacău Baia Mare Băilești Bârlad Beiuș Bistrița Blaj Botoșani Brad Brăila Brașov București Buzău Calafat Călărași Câmpia Turzii Câmpina Câmpulung Câmpulung Moldovenesc Caracal Caransebeș Carei Cluj Napoca Codlea Constanța Craiova Curtea de Argeș Dej Deva Dorohoi Drăgășani Drobeta-Turnu Severin Făgăraș Fălticeni Fetești Focșani Galați Gheorgheni Gherla Giurgiu Hunedoara Huși Iași Lugoj Lupeni Mangalia Marghita Medgidia Mediaș Miercurea Ciuc Moinești Moreni Motru Odorheiu Secuiesc Oltenița Onești Oradea Orăștie Orșova Pașcani Petroșani Piatra Neamț Pitești Ploiești Rădăuți Râmnicu Sărat Râmnicu Vâlcea Reghin Reșița Roman Roșiorii de Vede Săcele Salonta Satu Mare Sebeș Sfântu Gheorghe Sibiu Sighetu Marmației Sighișoara Slatina Slobozia Suceava Târgoviște Târgu Jiu Târgu Mureș Târgu Secuiesc Târnăveni Tecuci Timișoara Toplița Tulcea Turda Turnu Măgurele Urziceni Vaslui Vatra Dornei Vulcan Zalău

    This page loaded in 0.0122 seconds.
    Memory usage: 347 - 674 KB.