Trofeu Personalizat Silueta Absolvenți 2024, 22cm, F

129,00 Lei TVA inclus
 
Celebrează realizările academice ale absolvenților cu un trofeu unic și elegant!
Trofeul nostru personalizat, realizat din lemn și plexiglas, este cadoul ideal pentru a marca acest moment important.
Cu posibilitatea de a adăuga poza absolventului și un mesaj special, acest trofeu este un simbol durabil al succesului și al muncii depuse.

Caracteristici:
Materiale de Înaltă Calitate: Fabricat din lemn robust și plexiglas, trofeul combină durabilitatea cu o estetică modernă și sofisticată.
Materiale Premium: Fabricat din lemn negru de calitate superioară și plexiglas în nuanțe elegante de auriu, argintiu sau rose gold, acest trofeu combină durabilitatea cu o estetică sofisticată.
Personalizare Unică: Permite adăugarea unei poze a absolventului, a numelui și a unui mesaj personalizat, creând un cadou unic și memorabil.
Design Elegant: Cu un design rafinat, trofeul se evidențiază prin combinația elegantă de lemn și plexiglas, perfect pentru a fi expus acasă sau la birou.
Dimensiuni Optime: Proiectat pentru a fi suficient de mare pentru a impresiona, dar și suficient de compact pentru a fi expus cu ușurință.
Cadou Memorabil: Ideal pentru a fi oferit prietenilor, colegilor sau membrilor familiei care și-au finalizat studiile, acest trofeu este un mod minunat de a celebra succesul lor.
Culori Personalizabile: Alege între plexiglas auriu, argintiu sau rose gold pentru a se potrivi perfect preferințelor tale și stilului absolventului.

De ce să alegi trofeul nostru personalizat pentru absolvenți 2024?
Amintiri Durabile: Materialele de calitate și personalizarea atentă asigură că acest cadou va fi păstrat și apreciat ani de zile.
Unicitate: Fiecare trofeu este personalizat conform dorințelor tale, garantând un cadou cu adevărat special și deosebit.
Versatilitate: Potrivit pentru absolvenți de orice nivel educațional, acest trofeu este un simbol al recunoașterii și aprecierii eforturilor depuse.

Comandă acum trofeul personalizat din lemn și plexiglas pentru absolvenți 2024 și transformă acest moment important într-o amintire de neuitat!
După plasarea comenzii vei fi contactat telefonic de un operator pentru a pune la punct detaliile necesare!

  • Vezi aici și restul Cadourilor de Absolvire!
  • Livrare prin curier rapid in orasele:
    Adjud Aiud Alba Iulia Alexandria Arad Bacău Baia Mare Băilești Bârlad Beiuș Bistrița Blaj Botoșani Brad Brăila Brașov București Buzău Calafat Călărași Câmpia Turzii Câmpina Câmpulung Câmpulung Moldovenesc Caracal Caransebeș Carei Cluj Napoca Codlea Constanța Craiova Curtea de Argeș Dej Deva Dorohoi Drăgășani Drobeta-Turnu Severin Făgăraș Fălticeni Fetești Focșani Galați Gheorgheni Gherla Giurgiu Hunedoara Huși Iași Lugoj Lupeni Mangalia Marghita Medgidia Mediaș Miercurea Ciuc Moinești Moreni Motru Odorheiu Secuiesc Oltenița Onești Oradea Orăștie Orșova Pașcani Petroșani Piatra Neamț Pitești Ploiești Rădăuți Râmnicu Sărat Râmnicu Vâlcea Reghin Reșița Roman Roșiorii de Vede Săcele Salonta Satu Mare Sebeș Sfântu Gheorghe Sibiu Sighetu Marmației Sighișoara Slatina Slobozia Suceava Târgoviște Târgu Jiu Târgu Mureș Târgu Secuiesc Târnăveni Tecuci Timișoara Toplița Tulcea Turda Turnu Măgurele Urziceni Vaslui Vatra Dornei Vulcan Zalău

    This page loaded in 0.0189 seconds.
    Memory usage: 347 - 674 KB.